Activiteiten Dijkstra BHV Support op de 112Groningendag

Deel dit artikel
redactie
Groningen - Dijkstra BHV Support is een bedrijf die al ruim 10 jaar BHV cursussen verzorgd. Hierbij ligt de nadruk op in-company cursussen. Maar ook hebben de beschikking over les locaties waar de trainingen kunnen plaats vinden.

Verder verzorgen wij EHBO, reanimatie/AED trainingen en VCA opleidingen. Ook voor het schrijven van een bedrijfsnoodplan en begeleiden en opzetten van een bedrijfsnood organisatie bent u bij ons aan het goede adres. Ook leveren en onderhouden wij uw blusmiddelen.

 

Op de 112GroningenDag geven wij demonstratie blusmiddelen, en een vlam in de pan blussen met water. Ook het laten exploderen van een gasbus laten we deze dag zien.

 

112Groningen.nl bestaat 12,5 jaar! Dit feit wordt gevierd met de 112GroningenDag op zaterdag 28 mei 2016 van 10.00 tot 20.00 uur in MartiniPlaza in Groningen. Deze dag zijn er talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. Op het hoofdpodium zijn er doorlopend muzikale live optredens. U bent van harte welkom!! De hoofdsponsor van dit evenement is Bestrating.nl, leverancier voor al uw soorten bestrating! 

 

  • Wanneer: 28 mei 2016 van 10.00 tot 17:30 uur
  • Live muziek gaat door tot ongeveer 20:00 uur.
  • Waar: MartiniPlaza Groningen en het buitenterrein.
  • Leonard Springerlaan 2 Groningen
  • Entree: € 2.50 p.p. (Kinderen tot 12 jaar gratis)

 

Foto's

Deel dit artikel