Contact

Contactinformatie

Contactgegevens
Martin Nuver
06 – 53 701 808
[email protected]

Overige gegevens
112Groningen.nl
KvK-nummer: 02096502
BTW-id: NL001443194B15

Wij zijn lid van de NVJ (Nederlandse Vereniging Journalisten). Ook zijn we in het bezit van een politie perskaart. Juridische kwesties kunnen worden voorgelegd bij de advocaten en adviseurs van de NVJ.

Contactformulier

Tips

Voor tips over nieuwsitems kunt u contact opnemen met Martin Nuver, via bovenstaande gegevens.

Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken, een sms sturen of WhatsApp gebruiken.

Wij zijn erg blij met tips. Trouwen of wat anders leuks laten vastleggen op video, zie onderaan de pagina voor de mogelijkheden.

Foto’s insturen

Inzenden van foto’s via e-mail: Als u foto’s instuurt via WhatsApp of e-mail ([email protected]), of het contactformulier gaat de redactie er vanuit dat u de maker bent van het materiaal of de info. De redactie is niet verantwoordelijk voor enige claims die achteraf binnen komen. Op het moment dat u een foto of video instuurt gaat u akkoord met plaatsing en verklaart u dat u de enige maker bent en rechthebbende bent en dat dit beeldmateriaal van u is en zonder kosten geplaatst mag worden op 112Groningen.nl tenzij er vooraf afspraken gemaakt te zijn die zijn ondertekend zoals een mediabedrijf.

U mag nooit en te nimmer foto’s van vreemden versturen die niet van u zelf zijn. Wij kunnen onmogelijk alles checken. Dus mailt u foto’s dan zijn die voor de website 112Groningen.nl te gebruiken zonder kosten, een claim achteraf zal doorgezet worden naar de verzender van het materiaal.

Copyright

Wie zonder toestemming een foto gebruikt, maakt inbreuk op het auteursrecht. Het doet niet ter zake of het gebruik commercieel is, of de naam van de auteur vermeld wordt. Misbruik kost 200 euro exclusief BTW, per foto. Bij ontdekking van illegaal fotogebruik van een foto wordt de normale licentieprijs(€ 75) verhoogd met €100 en in sommige gevallen meer. Afhankelijk van de periode enz.

Zie ook Gebruik nooit een foto zonder toestemming.Het verwijderen van een aan Copyright onderhevige foto, na facturering op een website verandert niets aan het voormalig illegaal gebruik. Dat staat immers vast (d.m.v. een screenshot). De toeslag voor illegale foto’s op het normale tarief is bedoeld als compensatie voor de schade die ondervonden wordt door dit gebruik.

Privacy

Uw privacy is voor ons van groot belang. Hiertoe houden wij ons dan ook aan de privacywet (AVG).

Advertorials

Het bedrijf 24webvertising uit Leeuwarden verzorgt de advertorials op 112Groningen per 2022.

Deze komen bij Overig nieuws te staan, en niet op de Socials zoals X en Facebook. Wel komen ze in het archief (linkbuilding)

 

Belangstelling? Mail dan rechtreeks:

Stefan Veldman

Twenty Four Webvertising B.V.

Tel.: 058 – 30 30 112
B.g.g.: 06 – 3077 6970
Fax: 0598 – 744032

E-mail: [email protected]

Website: www.24webvertising.nl

De afspraken maak je dan ook persoonlijk met 24Webvertising, wij bieden hun plaatsing ruimte, hun afspraken(contract) gelden daar. Zij regelen alles voor de Advertorial.

Reclame

Klik hier voor andere reclame opties op 112Groningen.nl

Hartvisie verzorgt ook banners op 112Groningen, hun afspraken gelden dan.

[email protected] bij vragen

 

Trouwerij op video laten vastleggen op 4K, of  een andere filmopdracht ?

Mail dan [email protected] en vraag naar de mogelijkheden. 40 euro per uur, minimaal 3 uren. Ook voor sfeerreportages als je 25 jr getrouwd bent o.i.d. .