Over 112groningen.nl

43k+

25

2M+

20

Over ons

112Groningen.nl is een nieuws site met actualiteiten in en rondom Groningen. Opgericht in 2003 door Martin Nuver die al meer dan 28 jaar bezig is met 112nieuws sites voor diverse media. We werken kleinschalig met een vast team van redacteuren en fotografen. Om dit alles mogelijk te maken verkopen wij advertentie ruimte aan ondernemers/adverteerders. Met minimaal 50.000 unieke bezoekers per dag en ruim 2 miljoen pageviews per maand leveren wij dagelijks de actualiteiten in en rondom Groningen.

Fotograaf worden?

We zoeken versterking van ons team. Woon je in omgeving Hoogezand, Zuidhorn, Winsum, Leens, Spijk, Eemshaven, Loppersum, Aduard, Oldehove, Lauwersoog of Grijpskerk, dan ben jij misschien onze nieuwe collega.

We zoeken nu nog nieuwe mensen

Een aantal mensen(6) zijn bij de brandweer gegaan, twee anderen bij de politie, 1 bij de ambulancedienst en anderen hadden geen tijd meer door hun normale baan. Wij zoeken op dit moment dus een aantal nieuwe enthousiaste fotografen/videografen die verslag doen bij incidenten en die ons team kunnen versterken. Je moet minimaal een fototoestel hebben en het liefst ook een videocamera(met HD- of 4K-kwaliteit) of eerst een mobiele telefoon. Jij als enthousiaste collega bent welkom bij ons team! Verdien tussen de 10 en 600e per maand ! Afhankelijk van de drukte en het gebied.

Freelance: Hobby & deels Vrijwilligerswerk & soms bijverdiensten
We zoeken mensen tussen de ongeveer 18 en 60 jaar.

Je moet zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband. Collegiaal zijn is een must ! Het is grotendeels vrijwillig(hobbymatig) voor de website. Bij verkoop aan andere media is er natuurlijk een vergoeding voor jou varieert van 10 tot 800e per maand, ligt aan de drukte in je eigen gebied. Het moet vooral hobby zijn.

Zo verdien je mooi bij als het druk is in je gebied! Maar de drijfveer om snel veilig ergens nieuws te verslaan in een leuk team staat voorop. Ben je geïnteresseerd en in je vrije uurtjes en in het weekend vaak beschikbaar? Meldt je dan nu aan!

Ervaring en beleving en zelfstandig werken, het is vaak een bijbaan!

Alleen al de werkervaring die je opdoet en de omgang met mensen en de sociale contacten is goed voor de ontwikkeling van elk mens.

Als 112-fotograaf leer je zelfstandig werken. Je ontwikkelt bovendien journalistieke vaardigheden, omdat je met je foto’s verslag doet van actueel nieuws. Je moet op de plaats van een incident snel informatie verzamelen en  doorgeven aan de redactie.

We zullen je ook coachen, zodat je naam snel zal staan bij foto’s op regionale of zelfs landelijke media. Kortom, een mooie bijbaan met volop vrijheid en avontuur.

Mail dan je CV en motivatie naar : [email protected]