BallonFiesta in Meerstad er klaar voor (Video)

Deel dit artikel
Meerstad - Vandaag zaterdag 21 Augustus wordt om 18:00 uur de ballonfiesta 2010 georganiseerd in Meerstad. Om 18:00 uur gaan 28 ballonnen de lucht in. Wij gingen vrijdagavond mee met een laatste testvlucht.

Aan het Ballon Fiësta Meerstad 2010 nemen in ieder geval 28 heteluchtballonnen deel. De organisatie is daar erg tevreden over. Zeker ook over de komst van prachtige speciale modellen.

Spiksplinternieuw is de Kangaroo Family (mannetje en vrouwtje met kids) uit Brazilie; groot en groen is de Kikker; lachend en stralend is Clown Mauriske uit België; reusachtig is de TRex-dinosaurus uit het Canadese Toronto; de prachtige Molen; de “Monki” Aap; de “Parkeer Smurf”; Bassie en Adriaan en “iedereen is nu klein en ik ben groot” Calimero. Kortom … een prachtige ballonenvloot die in Groningen nog niet eerder te zien is geweest. En wie weet … komen er nog meer.

Voor de bezoekers is het evenement gratis toegankelijk. Meerstad is een ambitieus project, waarin het nieuwe landschap met het oude wordt verweven. Bestaande natuur wordt gekoesterd en uitgebreid met nieuwe natuur.

In Meerstad wordt het allemaal meer. Meer natuur. Meer water. Meer lucht. Meer avontuur. Meer ontspanning. Meerstad, dat is meer ruimte om te wonen, te recreëren en te leven.

Vrijdagavond eindigden we bij Kantens.

 

Zie ook de site van de BallonFiesta

 Entree is gratis van het feest, tot zaterdagavond 18:00 uur zeggen we dan maar !

update 03:50

Deel dit artikel