112Nederland: Grote verkeerschaos na ongeval op N33 (Video)

Deel dit artikel
Gieten - Rond half vijf vrijdagmiddag heeft er een fors ongeval plaatsgevonden op de N33 tussen Rolde en Gieten. Terwijl automobilisten op de N33 komende vanuit Rolde in een file stonden te wachten reed een aanstormende automobilist(e) in volle vaart op de file in met een kettingreactie tot gevolg. De hulpdiensten rukten massaal uit.

Tenminste drie auto,s waren betrokken bij dit ongeval. Hoeveel slachtoffers er precies zijn gevallen is niet bekend.

Omdat bij één van de auto,s de gastank lekte werd de N33 geheel afgesloten voor het verkeer.

Bij afslag Rolde N33 werd het verkeer richting Gieten omgeleid. Ook vanaf Gieten richting Rolde N33 werd het verkeer bij de rotonde omgeleid. In combinatie met de beginnende pinkstervakantie was het enorm druk op de weg. Er ontstonden kilometers lange files. Het verkeer komende uit de richting Veendam stond voor de rotonde vast over een lengte van ruim acht kilometer.

Hetzelfde gelde voor het verkeer wat vanuit de richting Annen kwam. Het werd een verkeerschaos. Nadat de verkeersongevallen analyse van de politie de sporen had vastgelegt en een bergingsbedrijf de voertuigen had weggesleept kon de brandweer het wegdek reinigen. Tegen de klok van 18:00 is de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

www.denniegaasendam.nl & Picasawebalbum

 

Deel dit artikel