Vrouw gewond bij aanrijding Niezijl (video) + Meisje lastig gevallen

Deel dit artikel
Niezijl - Vrijdagmiddag is een vrouw gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de Rijksstraatweg (N355) bij Niezijl.

Door nog onbekende oorzaak raakten de auto’s elkaar in een flauwe bocht. Tengevolge van de aanrijding raakten de voertuigen van de weg, waarbij één met een flinke vaart, tegen een boom tot stilstand kwam. De bestuurster van deze auto raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de andere auto kwamen met de schrik vrij. Bureau Ongevallen Analyse van politie Groningen heeft een onderzoek ingesteld naar de precieze toedracht. De auto’s raakten zwaar beschadigd en zijn door een berger afgevoerd.

 

 

Bedum – De politie doet onderzoek naar een incident in Bedum. Een 8-jarig meisje uit Bedum was donderdagmiddag rond 16.30 uur met een vriendinnetje aan het spelen in het Geert Reinderspark. Terwijl ze met een hondje liepen werd de Bedumse aangesproken door een onbekende man. Deze persoon viel haar lastig. De man met een rode pet ging er daarna vandoor.De politie heeft direct na de melding in de omgeving uitgekeken naar de verdachte. De verdachte was nergens te bekennen. De politie vraagt getuigen zich te melden en wil graag spreken met een man die met een bromfiets in het park aanwezig was. Duidelijk is geworden dat rond 16.30 uur diverse mensen in het park waren. Mogelijk hebben zij de verdachte gezien.

Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

Deel dit artikel