Regionale hulpverleningsdag in Ten Boer 14-09-13

Deel dit artikel
Persbericht
Ten Boer - Zaterdag 14 september van 13.00 tot 16.00 uur Regionale hulpverleningsdag in Ten Boer Lokatie Sportlaan en zwembad “de Blinkerd” Ten Boer. Op elk moment, zeven dagen in de week, komen er honderden professionals en vrijwilligers in actie.

U heeft niet om een ongeluk gevraagd, maar zij ook niet. Toch staat de hulpverlener klaar om ons te redden, te ondersteunen, te verzorgen of te kalmeren. En dat is een groot goed en heel veel mensen zijn daar dan ook dankbaar voor. Door de Vereniging Dorpsbelangen Ten Boer wordt tijdens de Feest – en Lichtweek een regionale hulpverleningsdag georganiseerd.

 

De hulpverleners zullen diverse demonstraties geven. Wat te denken van bluswagens, blussen met een hoogwerker, een oefenheli, huis-tuin en keukenbrandjes blussen en een preventieteam. De hele middag is voor een ieder vrij toegankelijk.

 

Voor nadere informatie over alle activiteiten gedurende de Feest – en Lichtweek van 13 tot en met 21 september 2013 zie onze website: www.dorpsbelangentenboer.nl

 

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel