Man(21) rijdt in op ex en ex-schoonmoeder

Deel dit artikel
Politie.nl
Groningen - Een 21-jarige man uit Groningen is dinsdagavond door de politie in de K. de Vriezestraat aangehouden voor poging doodslag.

De ex-vriendin van de man, een 18-jarige vrouw uit Groningen, had even daarvoor wat spullen bij de Stadjer opgehaald. Toen zij op de fiets vertrok, ging hij haar in de auto achterna. Op de Singelweg moest de vrouw zich tussen geparkeerde auto’s in veiligheid brengen om een aanrijding met haar ex-man te voorkomen. Haar moeder, een 45-jarige Groningse, was ook op de Singelweg gearriveerd en werd het volgende doelwit.

 

De 21-jarige Groninger reed een paar keer in op zijn ex-schoonmoeder. Die moest ook aan de kant springen om niet geraakt te worden. Toen een getuige de man probeerde te stoppen, reed hij weg. Op basis van het kenteken konden agenten de dolleman in de K. de Vriezestraat aanhouden. Tijdens zijn aanhouding verzette hij zich hevig. Met gebruik van gepast geweld kon de amokmaker in de boeien worden geslagen. De man werd overgebrachte naar het cellencomplex. De politie doet onderzoek en maakt proces-verbaal op.

Foto's

Deel dit artikel