Onvergetelijke dag voor kinderen bij Airport Eelde (Video)

Deel dit artikel
Martin Druppers 112Eelde.nl
Eelde/ Groningen - Zaterdag was het weer zover. Stichting Hoogvliegers had wederom een onvergetelijke dag georganiseerd voor kinderen.

De doelstelling van Stichting Hoogvliegers is chronisch en ernstig zieke kinderen en verstandelijk en lichamelijk beperkte kinderen van 6 tot en met 16 jaar zelf te laten vliegen. Nou deze doelstelling maakt deze stichting meer dan waar.

 

Zo zijn er zo veel mensen die het mogelijk maken dat deze kinderen echt een zorgeloze topdag beleven. Alle hulpdiensten zoals politie, brandweer, marechaussee, Traumaheli, ANWB en douane hebben hun medewerking verleend aan deze spectaculaire dag. En natuurlijk de vrachtwagenchauffeurs die ieder jaar met alle liefde klaar staan voor deze dag en vele vrijwilligers. Al deze mensen hebben zich belangeloos ingezet om deze groep kinderen even een dag te laten genieten en zich geen zorgen te maken. En de kinderen die genoten en straalden van oor tot oor. De aftrap vond plaats bij de Mediacentrale in Groningen. De kinderen reden in konvooi en onder politie-escorte naar Groningen Airport Eelde.

 

Overal werd het verkeer stilgelegd zodat het konvooi door kon rijden. De rest van de dag werden ze compleet in de watten gelegd bij het vliegveld en één ding is zeker, dankzij de super inzet van alle vrijwilligers zullen de kinderen, broertjes en zusjes en hun ouders, terug kijken op een super geslaagde dag!

Foto's

Deel dit artikel