Robles Rock geslaagd in Grootegast

Deel dit artikel
Grootegast - Op vrijdag 14 augustus wordt in het park van Grootegast tussen 15:00 en 23:00 uur het Robles Rock festival georganiseerd. Tijdens dit festival zijn er optredens van Vangrail, Spotrockers, Radius, Sijtse Scheeringa, (No-More) Mister Nice Guy, The Phrases, Dudettes en Dobbeljoe.

Naast de optredens zijn er ook nog diverse activiteiten te doen voor de jeugd. Veel activiteiten voor kinderen Robles Rock is niet alleen voor volwassenen. In de middag is er een uitgebreid kinderprogramma samengesteld. Zo komt er een grote panna-kooi van Univé op het festivalterrein te staan.

Hierin mag de jeugd van Grootegast en omstreken gaan strijden om de titel Panna-koning van het Robles Rock festival. Dit zal worden gedaan in verschillende leeftijdsklassen om iedereen een eerlijk kans te geven. Daarnaast is er een groot springkussen en kunnen kinderen spelen in de speeltuin. Verder zijn er een aantal mensen aanwezig die schminken en wordt een (nu nog) geheime act opgevoerd die zeker de moeite waard is om naar te gaan kijken. John C Fraser John C Fraser komt naar Robles Rock om aubades voor het publiek te spelen. Singer/songwriter John C Fraser trekt dit festivalseizoen van festivalweide naar feesttent om liedjes voor de bezoekers te schrijven.

Gewapend met opnameapparatuur, een gitaar en een dosis creativiteit kunnen de bezoekers bij John terecht om een liedje voor ze te laten schrijven. Altijd al je geliefde willen verrassen met een aubade? John schrijft hem voor je! Je excuses aanbieden aan iemand? Doe eens origineel en doe het in de vorm van een lied! Binnen een kwartier schrijft John een lied. Dit kan zowel in het Nederlands als het Engels. Het lied wordt gelijk opgenomen en nog diezelfde avond naar de bezoeker toegemailt en dit alles kost ook nog eens helemaal niets. Nog steeds kaarten te krijgen Nog steeds zijn er kaarten te krijgen voor het Robles Rock festival.

Deze zijn te krijgen bij Foto Zuiderveld (Hoofdstraat 108 in Grootegast), Primera Leek (Bosweg 4 in Leek), Primera Marum (De Wending 71 in Marum) en Music Store (Overtuinen 10 in Zuidhorn) en kosten in de voorverkoop € 3,50 (tot en met 15 jaar) en € 4,- (vanaf 16 jaar). Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen. Kaarten kunnen ook online besteld worden via www.roblesrock.nl/kaarten.

Er zijn  1500 kaarten verkocht ongeveer.

Beelden zaterdag in TvNoord kortnieuws

 

Zie ook

Deel dit artikel