Goedkoop hypotheekadvies voor starters én doorstromers

Deel dit artikel
Advertorial/ Reclame

Groningen – Er is de afgelopen jaren een unieke situatie ontstaan op de huizenmarkt. De huizenprijzen bereiken ongekende hoogtes, de vraag overstijgt het aanbod en de kosten voor het kopen van een woning waren ook zelden zo hoog.

Denk hierbij aan het inschakelen van een hypotheekadviseur die je tijdig en persoonlijk kan adviseren. Om hypotheekadvies voor kopers betaalbaar te maken komt HypotheekUitkomst met een oplossing!

Besteed slechts uit wat een specialist voor je moet regelen

Zowel voor starters als doorstromers biedt HypotheekUitkomst goedkoop hypotheekadvies en hypotheekbemiddeling. HyptoheekUitkomst is gevestigd in Groningen en is onderdeel van ThuisinGeld. Eigenaren Michel Dijk, Jan van der Lei en Nikelyn Feitsma zetten zich in voor een betaalbare oplossing. Deze oplossing is gericht aan de groep mensen die het geen probleem vinden om het benodigde papierwerk zelf te verzamelen en aan te leveren.

 

“Via de door ons ontworpen portal kunnen documenten eenvoudig en veilig online worden geupload. Daarbij worden via de DigiD koppeling automatisch verschillende gegevens ingeladen” aldus Michel Dijk. Doordat de hypotheekadviseur niet alle documenten hoeft te verzamelen, scheelt dit aanzienlijk in de prijs je uiteindelijk betaalt voor hypotheekadvies.

Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Door in te spelen op de zelfredzaamheid van de doelgroep, is HypotheekUitkomst in staat om tegen zeer scherpe prijzen de diensten te leveren. Wat moet je je hierbij voorstellen? “Momenteel bieden we hypotheekadvies aan voor €700,- en bemiddeling voor €695,-. Voor een totaalbedrag van slechts €1395,- bieden we dus een compleet pakket aan voor starters. Deze kosten zijn daarbij nog eens gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar, wat het extra aantrekkelijk maakt” stelde Michel Dijk.

 

Maar kunnen ze wel echt kwaliteit leveren voor deze scherpe prijzen? Wanneer er gesproken wordt over “goedkoop” denkt men vaak aan mindere kwaliteit. Dit is volgens de eigenaren van HypotheekUitkomst hier niet aan de orde. Hierover zei Michel Dijk: “Doordat de klant zelf een deel van het werk uit handen neemt, kunnen de ervaren adviseurs van HypotheekUitkomst de overige werkzaamheden met precisie uitvoeren. En daarbij staan onze adviseurs te allen tijde klaar om de klanten te ondersteunen waar nodig.”

100% onafhankelijk hypotheekadvies

Het is belangrijk dat je zeker weet dat je niet alleen goedkoop maar ook daadwerkelijk het beste hypotheekadvies krijgt voor jouw situatie. Daarom is HypotheekUitkomst 100% onafhankelijk. Voor iedere klant worden ruim 30 geldverstrekkers met elkaar vergeleken. “Op deze manier weet je dus zeker dat je uiteindelijk niet alleen heel voordelig hypotheekadvies ontvangt maar ook daadwerkelijk de beste hypotheekdeal zal afsluiten.” aldus de hypotheekadviseur.

Welkom op kantoor of juist gemakkelijk digitaal

HypotheekUitkomst staat bekend om de online oplossing die ze bieden. Het is dan ook niet perse noodzakelijk voor klanten om langs te komen op kantoor voor bijvoorbeeld een adviesgesprek. Hierdoor bedient HypotheekUitkomst ook klanten door heel het land. Zowel het aanleveren van documentatie als het onderhouden van contact kan online geregeld worden. Het online contact verloopt dan bijvoorbeeld via videobellen.

 

Dijk vult aan: “Mochten klanten het toch prettig vinden om fysiek contact te hebben, dan zijn ze uiteraard welkom op kantoor. Er wordt per klant besproken wat de voorkeur heeft. HypotheekUitkomst is gevestigd in het noorden van de stad Groningen en is goed bereikbaar met auto, fiets en OV.”

Een digitale oplossing in een digitaal tijdperk

“De starters die momenteel op zoek zijn naar een woning zijn veelal gewend om veel digitaal te regelen. Ook is deze doelgroep vaak erg zelfredzaam. Deze combinatie zorgt ervoor dat het concept wat HypotheekUitkomst aanbiedt, super goed werkt. Door de digitale portal, de mogelijkheden voor digitaal contact en de benodigde documenten voor een hypotheekaanvraag die de klanten zelf kunnen aanleveren, wordt het voor starters gemakkelijk om de kosten van hypotheekadvies laag te houden.” zei Dijk over de oplossing voor goedkoop hypotheekadvies.

Foto's

Deel dit artikel