Welk Apple Watch bandje past bij jou?

Deel dit artikel
Ingezonden artikel. Pexels.com foto

Groningen – Je wilt je Apple Watch waarschijnlijk bij allerlei verschillende outfits dragen. Maar welk bandje past daar het beste bij? Dat verschilt per outfit en per moment.

Als je veel sport is een leren of metalen bandje geen goed idee. Als je de watch juist veel op je werk draagt, wil je eerder een professionele look. Gelukkig kan je de bandjes gemakkelijk verwisselen. In dit artikel lees je welke Apple Watch bandjes je kan kiezen. Al deze bandjes vind je bij 123watches.nl.

1: Leren bandjes

Een leren bandje heeft een klassieke uitstraling. Het past goed bij een casual outfit maar ook bij een pak. Een perfect bandje voor op het werk dus!

2: Sport bandjes

Een Apple Watch heeft natuurlijk veel functies voor het sporten. Bijvoorbeeld de hartslagmeter en de stappenteller. Gebruik je de watch vaak bij het sporten? Neem dan een speciaal sportbandje. Die zijn lekker soepel, blijven goed zitten en voelen fijn aan op je huid.

3: Nylon bandjes

Door de flexibele stof en het comfort zijn nylon bandjes perfect voor dagelijks gebruik. Een nylon bandje met klittenbandsluiting doet ook prima dienst als sport bandje.

4: Milanese bandjes

Wil je een stijlvolle uitstraling? Ga dan voor een Italiaans ontwerp: het Milanese bandje. De bandjes hebben een magneetsluiting, wat zorgt voor veel comfort. Ze zijn verkrijgbaar voor de verschillende Apple Watches, waaronder een Milanees apple watch 6 bandje.

5: Stalen bandjes

Zoek je een bandje wat netjes staat bij elke outfit? Dan is een RVS bandje een goede keuze. Ga voor een stoere look met bijvoorbeeld een zwart bandje. Wil je juist een iets chiquere uitstraling? Kijk dan eens naar een cowboy schakel bandje.

6: Scrunchie bandjes

Wil je een bandje dat superfijn zit en er hip uitziet? Dan is een scrunchie bandje een goede keuze. Dit bandje lijkt op de bekende scrunchie haarelastiek, maar dan natuurlijk wel van extra stevige kwaliteit. Het voelt alsof je gewoon een haarelastiek om je pols hebt, heerlijk comfortabel dus.

Scrunchie Apple Watch bandjes zijn in verschillende hippe prints te krijgen. Denk aan panterprint en vrolijke bloemen.

Welke sluiting kies je?

Naast alle verschillende materialen, kan je ook kiezen uit verschillende sluitingen.

Populaire opties zijn:

  • Een druksluiting
  • Een klassieke gespsluiting
  • Een klittenbandsluiting
  • Een magneetsluiting
  • Een schakelsluiting

Daarnaast kan je ook gaan voor een bandje zonder sluiting. Een zogeheten solo loop bandje. Deze zijn elastisch, waardoor je ze makkelijk aan en uit doet. Naast het gemak, krijgt je watch hiermee een fraaie strakke look. Solo loop bandjes vind je vooral onder de sport en nylon bandjes.

 

 

Foto's

Deel dit artikel