Twee ernstig gewonden bij ongeval in Muntendam (update)

Deel dit artikel
Foto's: Michael Huising 112groningen.nl & Redactie Martin Nuver

Muntendam – Op het Loeg in Muntendam heeft woensdagmiddag rond twintig voor twee een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn drie personen gewond geraakt.

Volgens een woordvoerder van de politie heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser. De hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances en een traumahelikopter, kwamen met spoed naar de plaats van het ongeval. Drie slachtoffers zijn door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.

Over de ernst van de verwondingen van de drie slachtoffers is nog niets bekend. Het is momenteel nog onduidelijk hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren. Hier doen verkeeranalisten van de afdeling Forensische Opsporing Verkeer van de politie onderzoek naar. De weg is door de politie afgesloten en het verkeer wordt omgeleid.

 

Update: De slachtoffers betreffen een vrouw van 26 uit Muntendam (bestuurster auto), een 28-jarige bijrijder uit Groningen en een 46-jarige man uit Muntendam op een fiets.

Foto's

Deel dit artikel

Social media