Man(70) dood na ongeval bij Holwierde (Video)

Deel dit artikel
112Groningen.nl & P. Boere
Holwierde - Een 70-jarige inwoner van Appingedam is donderdagochtend in Holwierde om het leven gekomen bij een verkeersongeval.

Wat is er gebeurd?

 

De man uit Appingedam kwam uit de richting van Holwierde en wilde op zijn racefiets de kruising van de N997, Hogelandsterweg/Bierumerweg, oversteken. Hij zag daarbij een 23-jarige automobilist uit Kloosterburen die in de richting van Delfzijl reed over het hoofd. De racefietser werd frontaal door de auto geschept. Medewerkers van het Mobiel Medisch Team hebben nog geprobeerd de man te reanimeren, maar dit was tevergeefs. De N997 werd vanwege het ongeluk afgesloten. De politie doet technisch onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

 

Getuigenoproep

 

Achter de auto van de man uit Kloosterburen hebben nog minimaal drie auto’s gereden. Eén bestuurder daarvan is gestopt, de andere twee zijn om de vluchtheuvel heen doorgereden in de richting van Delfzijl. De politie komt graag in contact met deze bestuurders. Mogelijk kunnen zij de politie meer informatie geven over de toedracht van het ongeval. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

112Nederland

 

Dichtbij

Foto's

Deel dit artikel