Geslaagde Voetbal3daagse vv-Hoogezand

Deel dit artikel
Herman Schipper & M. Nuver
Hoogezand - Tijdens het Hemelvaartweekend heeft bij de vv-Hoogezand de Voetbal3daagse plaatsgevonden. De organisatie kijkt uitermate tevreden terug.

Onder ideale weersomstandigheden begon de Voetbal3daagse op Hemelvaartsdag. De E-en F (selectieteams) pupillen beten de spits af. De dag begon volgens traditie met een grootse voorstelling van de 40 aanwezige teams. Na het openingswoord door voorzitter Otto Barkhuis en het oplaten van honderden ballonnen ging het toernooi van start. De hele dag goed voetbal om naar te kijken.

 

Ook op dag 2 een grootse opening. De kabouters en lagere F-pupillen werden tijdens de opening verrast door de opkomst van een aantal clowns. De clowns stelden de teams voor aan het veelvuldig aanwezige publiek. Ook de prijsuitreiking namen de clowns voor hun rekening. Vrijdagmiddag waren de lagere E-pupillen aan de beurt.

 

Wederom veel publiek en geweldig voetbal. In de avonduren waren de C-junioren en het meisjesteam van de vv-Hoogezand aan de beurt. Zij speelden onder een dreigende lucht een onderling toernooi. Gelukkig vielen de eerste regendruppels pas aan het einde van de wedstrijden.

 

Op zaterdag waren de D-junioren aan de beurt. De zon kwam wat later te voorschijn maar in de loop van de dag werd het weer steeds beter. Ook op deze dag goed voetbal om naar te kijken. Het veelvuldige publiek stond hier ook zichtbaar van te genieten.

 

 

Winnaars? Natuurlijk…….maar eigenlijk waren alle aanwezige 1.300 voetballers tijdens deze Voetbal3sdaagse winnaars. Alle kinderen gingen na afloop met een herinnering en een goed gevoel aan deze Voetbal3daagse naar huis. Van de activiteiten rondom de velden werd door het publiek ook genoten. Er was voor iedereen genoeg te beleven. De aanwezige EHBO-ers hadden het gelukkig niet druk. Er waren weinig blessures.

 

Het is prachtig te zien dat een voetbalvereniging als de vv-Hoogezand een dergelijk gebeuren aandurft om te organiseren. Dankzij de inzet van meer dan 60 vrijwilligers is dit echter mogelijk. Geweldig.

 

Volgens jaar weer? Natuurlijk…… zegt de Toernooicommissie van dit niet meer weg te denken voetbalevenement in Noord-Nederland. Het wordt volgend jaar de tiende keer en daarmee gaan we alweer binnenkort aan de slag.

 

Aanmelden kan natuurlijk nu al. Dit kan op het volgend emailadres: [email protected]

 

 


Foto's

Deel dit artikel