Vier doden bij verkeersongeval A59 Sprang-Capelle

Deel dit artikel
Sprang-Capelle - Op de A59 zijn vrijdagochtend een vrouw en drie kinderen om het leven gekomen bij een ernstig ongeval waarbij twee vrachtwagens en een personenauto op elkaar zijn gebotst.

De personenauto reed tussen de twee vrachtwagens, toen het ongeluk plaatsvond. Daardoor kwam de auto klem te zitten tussen de twee trucks.

Dat heeft een woordvoerder van de politie bekend gemaakt. Eén kind heeft het drama volgens de ploitie overleefd. Het kind is met ernstige verwondingen met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend. Ook is nog onduidelijk of de slachtoffers deel uitmaakten van een of meer gezinnen. File Het ongeluk ontstond waarschijnlijk toen een vrachtwagen plotseling moest remmen voor een file. Twee vrachtwagens daarachter konden op tijd hun snelheid aanpassen. Daarachter reed de auto.

Die werd door een volgende vrachtwagen onder de vrachtwagen ervoor geduwd. Er ontstond daardoor een grote ravage. Het ongeluk vond plaats ter hoogte van Sprang-Capelle. De A59 is afgezet vanaf knooppunt Hooipolder richting Den Bosch. Die afsluiting gaat nog zeker uren duren en automobilisten wordt geadviseerd om te rijden. Rijkswaterstaat verwacht dat de weg tot zeker 16.00 uur blijft afgesloten. Telegraaf.nl

Deel dit artikel