Zaterdag open dag brandweerkazerne Wagenborgen

Deel dit artikel
Info/ redactie
Wagenborgen - Vandaag(22-06-12) openen de brandweercommandant van Brandweer Rayon Noord en burgemeester Emme Groot de nieuwe kazerne aan De Elzen in Wagenborgen.

Na de officiële opening volgt er morgen(zaterdag) een dag vol festiviteiten voor alle geïnteresseerden rondom de kazerne in Wagenborgen. Open dag Zaterdag na de opening zijn alle belangstellenden welkom bij de kazerne.

 

Er vinden verschillende activiteiten plaats zoals een kijkdozen actie van de basisscholen, demonstratie van de jeugdbrandweer. Verder zijn er een springkussen en een suikerspinmachine aanwezig, en zal de nieuwe tankautospuit te bewonderen zijn! Moderne kazerne De nieuwe kazerne voldoet aan alle eisen van een moderne brandweerkazerne.

 

De nieuwe locatie biedt onderdak aan de eveneens nieuw in gebruik genomen tankautospuit. Er zijn verder voldoende parkeerplaatsen voor alle vrijwilligers. Voor de oude kazerne is nog geen nieuwe bestemming gevonden. Nieuwe tankautospuit De nieuwe tankautospuit geleverd door Ziegler Brandweertechniek B.V. zal vandaag officieel gepresenteerd worden aan het korps.

 

De nieuwe tankautospuit voldoet aan alle nieuwe eisen en vervangt de oude tankautospuit die sinds 1994 in dienst is in Wagenborgen.

 

 

Foto`s volgen zaterdagavond

 

Zie ook

Foto's

Deel dit artikel