Vrouw gewond op Scheiding (Video)

Deel dit artikel
Zwaantje de Jong/112marum.nl & Tino Broekstra
Frieschepalen/ Marum - Zaterdagmiddag om 16:15 werd de brandweer van Ureterp opgeroepen voor een verkeersongeval op de Scheiding in Frieschepalen.

Het bleek om om een eenzijdig ongeval te gaan, waarbij een auto via de linker berm tegen een forse boom is gereden. De bestuurster van de auto zat zwaar mechanisch bekneld, tussen het dashboard en de stoel. Vanwege de ernst van de verwondingen werd ook het Mobiel Medisch Team ingevlogen.

 

De Ureterper brandweer heeft de vrouw bevrijd en in samenwerking met het ambulance personeel en het MMT is de vrouw gestabiliseerd, waarna ze onder begeleiding van de MMT arts naar het UMCG vervoerd.

Verkeers Ongevallen Analyse van politie Groningen heeft van het ongeval een registratie gemaakt. Vooralsnog is de oorzaak van het ongeval onbekend. De vrouw reed vanuit de richting van frieschepalen in de richting van de A7. Gedurende de het ongeval is de Scheiding tussen de A7 en de Haar afgesloten geweest voor alle verkeer. De auto is later overgebracht naar Groningen voor nader technisch onderzoek.

Berger Collewijn heeft het wrak geborgen.

 

Video heli

Foto's

Deel dit artikel