Ballon Fiesta 3 September 2011 weer bij Meerstad (Video)

Deel dit artikel
Groningen/ Meerstad - Het prachtige gezinsevenement Ballon Fiesta Meerstad vindt dit jaar op zaterdag 3 september 2011 in het toekomstige natuurlijke woonlandschap Meerstad. 112Groningen gingen dinsdagavond mee in de HS ballon.

Het evenement met heteluchtballonnen is gratis toegankelijk voor publiek.

Meerstad ligt op slechts 4 km afstand van de stad Groningen. Show met special shapes Toeschouwers krijgen tijdens het Ballon Fiësta Meerstad 2011 vooral een show met “special shapes” te zien; heteluchtballonnen met een speciaal model. Dit jaar rekent de organisatie ondermeer op de deelname van een enorme groene Kikker; Funny Bunny, een grote Aap en een “Bunch of Balloons”. De organisatie gaat er vanuit dat in ieder geval tien “special shapes” aan de show deelnemen. Daarnaast zullen “ijs en weder dienende” verschillende heteluchtballonnen met passagiers opstijgen en Stad en Ommeland vanuit de mand onder de heteluchtballon gaan bewonderen.

Locatie Meerstad

Alle direct betrokken overheden, instanties en organisaties hebben wederom hun goedkeuring verleend aan het bijzondere evenement in Meerstad. Daarmee voldoet het Ballon Fiësta Meerstad 2011 aan de gestelde voorwaarden. Er is volop ruimte voor ballonvaarders, passagiers en toeschouwers. Vorig jaar bezochten naar schatting van de parate diensten ongeveer vijfduizend mensen het evenement. Mede daarom is het parkeerterrein extra goed bereikbaar gemaakt. De organisatie is erg tevreden over de goede samenwerking met Buro Meerstad en de gemeente Slochteren. Bureau Meerstad is het projectbureau dat verantwoordelijk is voor de realisatie van het bijzondere woon-, leef- en recreatiegebied Meerstad.

Meevaren als passagier

Wilt u op 3 september als passagier meevaren in een ronde passagiersballon? Mail uw belangstelling dan naar [email protected] of bel 0599-587878. Gaat uw belangstelling uit naar een “special shape”? Mail dan naar [email protected]

Via deze site kunt u ook als bedrijf, instantie, vereniging een vaart adopteren en/of met collega’s, vrienden, kennissen een onvergetelijke vaart maken. Alle actuele informatie vindt u op onze website www.ballonfiestameerstad.nl

 

De landing was nabij Kollum in Friesland.

Deel dit artikel