Meisje(13) overleden door ongeval bij Leeuwarden, getuige gezocht

Deel dit artikel
Leeuwarden - Donderdagmiddag is een meisje omgekomen bij een ernstig verkeersongeval op de Groningerstraatweg / Anne Vondelingweg.

Het meisje stak de weg over en werd geschept door een een auto. Door de klap werd het slachtoffer enkele meters mee gesleurd en kwam verderop op de weg terecht.

Diverse hulpdiensten rukten uit maar reanimatie mocht niet meer baten en het meisje is op de plaats van het ongeval overleden.
 
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval die nog  niet bekend is. De weg richting Hurdegaryp is de gehele middag afgesloten geweest. het verkeer werd via de paralelweg geleid.
 
 
Politiebericht; Belangrijke getuige gezocht!
De politie is op zoek naar een belangrijke getuige van een ongeval dat vanmiddag rond 15.00 uur op de kruising van de Groningerstraatweg met de Anna Vondelingweg plaatsgevonden heeft. Bij dat ongeval is een meisje op haar fiets door een auto geschept. Zij is ter plaatse aan haar verwondingen overleden.
 

Om te weten wat er precies is gebeurd, is de politie op zoek naar de bestuurder of bestuurster van een lichtkleurige VW Caddy die voor de verkeerslichten stopte op de Groningerstraatweg in de richting van Tytsjerk. Hij of zij was in de buurt van de betrokken bestuurder die met het meisje in aanrijding kwam. Hij of zij is een belangrijke getuige en kan mogelijk meer informatie geven over de toedracht en wordt verzocht zich te melden bij de politie via 0900 – 8844.

Deel dit artikel