Twee gewonden bij ernstig verkeersongeval op N46 nabij Zuidwolde (Video)

Deel dit artikel
Martin Nuver & Joey Lameris - 112Groningen.nl
Zuidwolde - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Eemshavemweg - N46 nabij Zuidwolde zijn dinsdagmiddag twee personen (ernstig) gewond geraakt.

De melding van het ongeval kwam omstreeks twintig over twaalf bij de meldkamer binnen. De hulpdiensten, waaronder een duikteam en een hulpverleningsvoertuig van de brandweer uit Groningen, meerdere ambulances, en diverse politie-eenheden spoedden zich ter plaatse naar de plek des onheils. 
Door een nog onbekende oorzaak raakte een personenauto, met daarin twee inzittenden, van de weg en kwam in een sloot tot stilstand. De inzittenden van het voertuig werden door de hulpdiensten uit de auto gehaald en gestabiliseerd. 
Een Mobiel Medisch Arts kwam ook met spoed ter plaatse om medische assistentie te verlenen aan het aanwezige ambulancepersoneel. De twee inzittenden zijn na stabilisatie met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. Zeker één van de inzittenden raakte ernstig gewond bij het ongeval. 
De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie kwam ter plaatse om uitvoerig onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ernstige verkeersongeval. De N46 was in verband met het ongeval volledig afgesloten tussen Noordwolde en Sint-Annen. 
Bergingsbedrijf Poort uit Hoogkerk kwam met twee bergingsvoertuigen ter plaatse om de zwaar beschadigde personenauto uit het water te takelen en af te slepen. Tot hoelaat de N46 afgesloten blijft is niet bekend.

Foto's

Deel dit artikel