Opnieuw drukte bij afvalbrengstations in Groningen

Deel dit artikel
Joey Lameris - 112Groningen.nl
Groningen - Ondanks de oproep van de Gemeente Groningen om niet naar de afval-breng stations te komen, was het zaterdagmorgen alweer 'smoordruk' bij de afval-breng stations in de stad Groningen.

Bij het afval-breng station aan de Electronweg/ Atoomweg stond een file van maarliefst zestig auto's. Volgens automobilisten, die al een tijdje in de file stonden, bedraagt de wachttijd ongeveer twee uur als je achteraan in de rij aansluit, en dat op zaterdagmorgen.

Vanwege het coronavirus werken veel mensen thuis en wordt er veel opgeruimd en verbouwd in en om het huis. Daardoor wordt er veel spul en afval naar de afvalbrengstations gebracht.

Aanstaande maandag zijn alle afval-breng station in de stad gesloten in verband met Koningsdag. 

 

 

Hieronder 2 tweets 

 

 

Alle afvalbrengstations in onze gemeente zijn op maandag 27 april (Koningsdag 👑) en dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag 🇳🇱) gesloten. Kijk voor de openingstijden en overige informatie op https://t.co/N5muh5pNFp. pic.twitter.com/cQzZ7BPTMK

— Gemeente Groningen (@gem_groningen) April 22, 2020

We verzoeken je dringend om dinsdag níet naar het #afvalbrengstation te komen vanwege zeer lange wachttijden. Stel je bezoek uit tot een rustiger tijdstip. Dank! pic.twitter.com/bh7Hwc3X0F

— Gemeente Groningen (@gem_groningen) April 13, 2020

Foto's

Deel dit artikel