Ziegler Open Sollicitatie Dag 2023, 22 april

Deel dit artikel
Ziegler, Reclame

Winschoten – “๐˜ž๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ je werk ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ”. Zaterdag 22 april a.s. van 10.00 – 14.00 uur zet Ziegler Brandweertechniek B.V. haar deuren wagenwijd open voor kandidaten die serieus geรฏnteresseerd zijn in een baan in de techniek.

Ken je of ben je iemand die graag eens nader kennis zou willen maken met de wereld van techniek en de brandweervoertuigen?

Dan is dit je kans!

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ฆ๐—ผ๐—น๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐——๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐—ป?

Geen verplichtingen, laagdrempelig en aanmelden is evenals een CV gewenst, maar niet verplicht!

Of je nou echt op zoek bent naar een baan of twijfelt over een nieuwe baan. In alle gevallen is het de moeite waard om even langs te komen voor een kijkje in onze prachtige brandweervoertuigenfabriek. Na een geheel vrijblijvende speeddate van 10 min volgen eventueel de vervolgrondes op een later overeen te komen tijdstip. Zo ken je het bedrijf en je eventuele leidinggevenden al voor de definitieve sollicitatiegesprekken!

En misschien bouw jij dan binnenkort wel mee aan deze prachtige voertuigen!

 

Aanmelden is niet verplicht maar heeft wel de voorkeur https://forms.gle/qDmUa3XCyt1fX6a2A

 

Vacatures https://www.zieglerbrandweertechniek.nl/vacatures

Foto's

Deel dit artikel