Even voorstellen: te Velde

Deel dit artikel
Ingezonden artikel + foto

Nieuw Buinen – Op zoek naar een specialist voor alles wat maar outdoor ruikt, ziet of proeft? Welkom bij te Velde! Wij stellen ons graag even aan jullie voor.

Wij zijn een speciaalzaak in kamperen, tuinmeubelen en wintersport. Ons bedrijf is gevestigd in Nieuw Buinen, nabij Stadskanaal. Naast een sfeervol ingericht showroom hebben wij een webshop waar je 24 uur per dag terecht kan. Hieronder vertellen we je graag wat meer over ons bedrijf. Ben jij echt een buitenmens en houd je van het outdoor leven? Lees dan vooral even mee.

Tuin

Geeft een mooi ingerichte tuin jou het gevoel van geluk? Dan is het voor jou zeker de moeite waard om onze showroom te bezoeken. Voor alles in en rondom jouw tuin kom je naar te Velde. Wij hebben het meest uitgebreide aanbod aan tuinmeubelen in Groningen. Van loungesets tot picknickbanken en van hangmatten tot parasols. Wij hebben het ideale recept voor een comfortabele zomer. Om alvast in de zomerstemming te komen ben je van harte welkom in onze showroom. Hier hebben wij onze tuinmeubelen vorstelijk uitgestald om jou een goed beeld te geven van hoe het er in je eigen tuin uit kan zien!

Hiernaast vinden we duurzaamheid erg belangrijk bij te Velde. Producten in ons assortiment zijn uitgebreid getest op kwaliteit en degelijkheid. Zo heb jij garantie dat je jarenlang kunt genieten van onze tuinmeubelen.

Een kijkje in ons tuinassortiment

Ons tuinassortiment beperkt zich niet alleen tot tuinmeubelen. Ben jij bijvoorbeeld een echte barbecue fanaat? Dan kom je niets tekort in onze showroom. Zo hebben we bijvoorbeeld barbecues op briketten, gas en elektriciteit.

Het is slechts een kleine greep van onze producten voor in de tuin. Je kunt namelijk ook bij ons terecht voor producten zoals:

  • partytenten;
  • hangmatten;
  • parasols;
  • schaduwdoeken;
  • terrasverwarmers;

Benieuwd of wij het product hebben waar jij naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje op de website van te Velde of bezoek onze showroom.

Kamperen

Ons assortiment focust zich naast tuinartikelen ook op alles wat maar met kamperen te maken heeft. Als echte kampeerfanaten weten wij hoe belangrijk kwalitatief hoogstaande kampeerspullen zijn. Bij te Velde vind je daarom alleen de beste producten, om jouw kampeervakantie een succes te maken.

Naast dat wij een winkel zijn voor alles wat maar met kamperen te maken heeft, produceren wij zelf ook voortenten en luifels. Deze maken wij zowel op bestelling als voor de verkoop in de winkel. Wil je zelf een op maat gemaakte tent voor de aanstaande vakantie? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Ook voor reparaties aan je eigen tent zetten we ons graag in. Zo dragen wij graag ons steentje bij aan jouw vakantiegenot met de hele familie.

Wintersport

Als echte outdoorliefhebbers gaat onze liefde voor het buitenleven nóg verder dan de eigen tuin en kamperen. Ben jij net als ons een echte wintersportfanaat? Dan ga jij je bij Te Velde helemaal op je plek voelen. In het najaar zit het kampeerseizoen er weer op en toveren wij onze showroom om tot een wintersportwalhalla. Wij hebben alles om van jouw wintersport een topvakantie te maken. Van skikleding tot aan snowboards en sneeuwlaarzen, na een bezoekje aan te Velde ben jij klaar om de stijlste pistes te trotseren!

Naast deze wintersportartikelen hebben wij ook genoeg items om de winter in eigen land een feest te maken. Zo hebben wij een ruim assortiment aan schaatsen en ijshockeyschaatsen voor volwassenen en kinderen.

Ook voor onderhoud kun je bij ons terecht

Heb jij je eigen ski’s en kunnen deze wel een waxbeurt gebruiken? Goed nieuws! Bij ons kun je terecht om je ski’s in de wax zetten zodat jij weer helemaal klaar bent voor een nieuw wintersportavontuur. Ook voor overig onderhoud aan je wintersportartikelen kun je bij ons terecht, zoals bijvoorbeeld het slijpen van je schaatsen.

Kom langs in onze winkel in Nieuw Buinen

Bij ons vind je alles om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven. Of je nu op zoek bent naar tuinmeubelen, kampeerspullen of wintersportartikelen, wij hebben het allemaal in huis. Onze sfeervol ingerichte showroom geeft je een goed beeld van ons uitgebreide assortiment. Daarnaast kun je 24/7 terecht in onze webshop.

Ben jij klaar om jouw buitenavontuur naar een hoger niveau te tillen? Kom dan snel langs, wij bieden je graag een kop koffie aan, en onze specialisten staan klaar om je te voorzien van advies en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zien wij jou binnenkort in onze winkel?

 

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel