Gaslucht zorgt voor kleine opschudding in Oldekerk + Info

Deel dit artikel
Oldekerk - Voorbijgangers roken woensdagavond een vreemde gaslucht toen zij op een bankje zaten langs het Kloosterpad in Oldekerk. Hierop belden zij de politie die polshoogte kwam nemen.

Vanaf het begin af aan was er al een sterke gaslucht te ruiken, echter was deze vrijwel niet zichtbaar. Toen één van de agenten een gasleiding ging volgen kwam hij bij het gaslek uit. Hier spoot het gas met aardig kracht uit. Meteen werd Essent gebeld om het gat te dichten. Ook werd de brandweer van Grootegast opgeroepen om standby te staan voor het eventuele ontploffingsgevaar. Nadat Essent ter plaatse kwam bleek er een lek te zijn in een lage druk leiding, daarom begonnen zij snel begonnen met het dichten van het lek. De brandweer van Grootegast was niet meer nodig en ging daarom weer terug naar de kazerne.

 

Op Tv Noord komt een in scene gezet stukje voor. Wij moesten in opdracht wat harder  door de Gelkingestraat rijden, dat werd gefilmd in opdracht Tv Noord. Wij reden gewoon 40 km per uur. De politie noteerde het kenteken in eerste instantie maar werd na overleg weer doorgekrast. Ze zagen het door de vingers omdat het voor tv was. Ondernemers ergeren zich aan auto`s in de Gelkingestraat die te hard rijden. Daar gaat het item over.

Deel dit artikel