Gewonde na ongeval Kluiverboom, 1 gewonde

Deel dit artikel
Patrick Wind 112Groningen & Redactie Martin Nuver

Groningen – Bij een verkeersongeval op de Kluiverboom in Groningen is dinsdagmiddag een persoon gewond geraakt.

De melding van het verkeersongeval kwam rond vier uur bij de meldkamer binnen waarop meerdere hulpdiensten en zelfs een traumahelikopter werden opgeroepen. Door een nog onbekende oorzaak was een automobilist de macht over het stuur verloren, waarna hij enkele tientallen meters door de berm heeft gereden en uiteindelijk twee geparkeerde personenauto’s heeft geramd op een parkeerplaats.

Volgens omstanders zou de automobilist mogelijk onwel zijn geraakt achter het stuur waardoor deze het voertuig niet meer onder controle had. De automobilist is door medewerkers van de ambulancedienst gestabiliseerd en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Het ambulancepersoneel kreeg hierbij assistentie van de Mobiel Medisch Team dat met een traumahelikopter ter plekke kwam.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het verkeersongeval. Gelukkig liepen en fietsten er op het moment van het ongeval geen voetgangers of fietser op de nabijgelegen paden. Alle drie de personenauto’s raakten door het ongeval beschadigd. Zeker één auto moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf.

 

 

Foto's

Deel dit artikel