Motorrijders licht gewond bij aanrijding in stad Groningen; automobilist aangehouden (Update)

Deel dit artikel
Foto's: Joey Lameris & Patrick Wind - 112Groningen.nl

Bij een verkeersongeval op de Emmasingel in de stad Groningen zijn zondagochtend twee motorrijders licht gewond geraakt.

De hulpdiensten kregen omstreeks twintig over elf de melding binnen van het ongeval. Twee motorrijders waren vlak voor de verkeerslichten aangereden door een automobilist. Volgens getuigen is deze auto er mogelijk na het ongeval vandoor gegaan. Dit kon een woordvoerder van de politie zondagochtend nog niet bevestigen.

De motorrijders werden door een ter plaatse gekomen ambulance gecontroleerd op hun verwondingen. Na een korte controleren bleken zij licht gewond te zijn geraakt. De politie deed ter plekke onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Beide motoren moesten met schade worden afgesleept.

Update 16:40 uur:

De motorrijders werden vanaf achter aangereden door een automobilist die na het ongeval op de vlucht sloeg. De politie meldt dat er na enig speurwerk één verdachte is aangehouden die mogelijk de bestuurder van de personenauto is geweest. De verdachte is ingesloten op het politiebureau en zal door de politie worden verhoord in de zaak. Onderzoek zal moeten uitwijzen waarom de automobilist na het ongeval op de vlucht sloeg.

Foto's

Deel dit artikel