112Flits: Auto slaat over de kop + Opmerkelijk nieuws `T Zandt

Deel dit artikel
-

Zwaagwesteinde – Dinsdagavond rond zes uur is bij een eenzijdig ongeval een auto op de kop in de sloot beland aan de Miedweg bij Zwaagwesteinde. De bestuurder, een 21-jarige uit Kollum, raakte bij het ongeval wonderwel niet gewond. Hij kon de auto op eigen kracht verlaten en de hulpdiensten waarschuwen.

De Kollumer was na een bocht de macht over het stuur kwijt geraakt en gleed over de klinkers 180 graden in het rond, waarna hij over de kop in de sloot tot stilstand kwam. Bergingsbedrijf Boersma uit Wouterswoude heeft de zwaar beschadigde auto geborgen.

`T Zandt – De politie heeft bij de zoektocht naar de pyromaan in ’t Zandt de hulp van het leger ingeroepen. Net buiten het dorp staan legervoertuigen met infraroodcamera’s. Met deze infrarood camera`s kan men dag en nacht de omgeving van het dorp in de gaten houden. Vreemd vinden wij dat dit naar buiten wordt gebracht. 112groningen.nl was al 2 week op de hoogte hiervan maar hield dit geheim. Andere media berichten gisteravond ineens hierover. Hierdoor zal de dader niet voorspelbaar zijn. Zal het voor hem of haar de uitdaging nog groter maken en juist daarom gewoon doorgaan? Of zal de dader er mee stoppen? Gehoopt wordt natuurlijk op het laatste, echter zal de dader dan niet gepakt worden.

Deel dit artikel