Dora(hond) vermist in Lewenborg

Deel dit artikel
Ingezonden
Groningen - Al 2 dagen zijn we met man en macht opzoek naar Dora.. Deze hond is van een bejaard echtpaar die helemaal stuk zijn van het gemis.

Inmiddels heeft ook de Engelse Bulldog club Nederland aangeboden om te helpen ze staat op hun site http://www.ebcn.nl/oproep.html in deze 2 dagen geen enkel spoor van Dora… via de Engelse Bulldog club heb ik inmiddels ook meer info gekregen over het ras.. 

 

Zo kan een Bulldog “bevriezen” van de schrik..vlak bij de plaats waar ze vermist is geraakt ligt een vijver en na alles wat we nu weten is de kans klein maar de kans dat ze verdronken is is aanwezig…
ik vraag hier dan ook of iedereen extra wil gaan zoeken in en rond de vijver en nog veel beter een speurhond die hierop kan speuren….

Ik weet dat de onzekerheid erger is dan dat hij voor altijd spoorloos blijft.

De 2e optie is ook nog aanwezig en dat is dat ze gestolen/meegenomen is….
Daarom vraag ik ook om heel goed in je omgeving rond te kijken is er iemand die sinds eergister ineens over zo n hond beschikt wacht dan niet en bel…aub…want ze kan niet onopgemerkt blijven
nog nooit is een hond zoveel gedeeld als dora en blijf dit doen want als ze gestolen is, zijn er mensen die het snel weten en wel het lef hebben om te bellen …. 
Net als bij onze angel was 1 telefoontje genoeg om haar weer veilig thuis te krijgen.

De dochter van de eigenaar liet dit bericht hier achter
Lieve mensen..ik ben de dochter en ben jullie heel erg dankbaar voor het delen van dit bericht. Hoop dat Dora snel weer bij mijn ouders mag zijn want ze worden gek van verdriet en onzekerheid.

 

Ook de buurvrouw die ons melde van de vermissing van Dora maakt zich grote zorgen zowel om Dora als om haar buren
haar verhaal….
Hoorde wel van mijn vriend die vanmiddag langs hun huis liep dat de eigenaresse van de hond stond te huilen in de tuin. Vriend ging ervan uit dat de hond (dood) gevonden was en is gaan vragen of dat zo was…maar nee…mevrouw is gewoon helemaal kapot van de onzekerheid.

Denk zelf echt dat ze gestolen is of verdronken.
Het is namelijk een fokteefje geweest die de eerste 4 jaar van haar leven binnen gezeten heeft en niet gesocialiseerd is en toen ze na 4 jaar afgedankt werd is ze bij deze mensen terecht gekomen.
Ze houdt dus niet van lopen, wandelen etc en zit liever in huis en is daar happy…de buitenwereld begrijpt ze niet en daarom kan ik me ook niet voorstellen dat ze vrolijk een rondje aan de wandel zou gaan en mocht ze dit wel gedaan hebben dan had ze allang gesignaleerd moeten zijn 
VERMIST:DORA ze is gechipt…


Engelse bulldog
Teef
8 jaar oud
Omgeving Groningen,Lewenborg
Wie oh wie weet waar Dora is of ziet iemand lopen met een hond die op Dora lijkt? 
bel dan zo snel mogelijk want ze word erg gemist 06-16345251

 

 

Facebook

 

 

Foto's

Deel dit artikel