Veel boetes bij grote controle Pekela

Deel dit artikel
dank aan www.OttoPekel.nl
Oude Pekela - Oude Pekela - De politie heeft dinsdag op de Industrieweg-West in Oude Pekela een uitgebreide verkeerscontrole gehouden.

 

Het verkeer werd vanaf de N367 in de richting van de controleplaats geleid. Er werd gecontroleerd op de technische staat van de auto en de aanwezigheid benodigde papieren. Ook de belastingdienst nam met een ANPR auto (Automatische nummerplaat herkenning) deel aan de controle. De politie deelde 31 bekeuringen uit voor onder meer: 10x niet tonen kentekenbewijs, 8x niet tonen rijbewijs, 1x rijden met een verlopen rijbewijs, 1x kentekenplaat niet leesbaar, 1x niet dragen gordel, 3x mobiel bellen, 1x voertuig te hoog beladen, 1x voertuig te lang, 1x bromfiets zonder rem, 1x profiel van de band te weinig, 1x ontbreken losbreek reminrichting, 1x niet werken remverlichting en 1x bon voor te veel passagiers in een voertuig.

 

 

Daarnaast werd er voor een bedrag van 268,13 euro geïnd aan openstaande boetes. Een voertuig werd buitengebruik gesteld in verband met openstaande boetes. De belastingdienst was aanwezig met een ANPR auto. Dit leverde in totaal 30 hits op voor de belasting dienst. Er werden 17 voertuig in beslaggenomen waarvan er 5 direct werden afgevoerd. De belastingdienst inde daarnaast een bedrag van 18.701 euro aan openstaande belasting schulden.

Foto's

Deel dit artikel