Stadjers aangehouden na bedreiging, vernieling en wapenbezit

Deel dit artikel
Michel Eising 112gr.
Groningen - De politie heeft maandagmiddag twee Stadjers aangehouden voor bedreiging, vernieling en wapenbezit. De politie reageerde op een melding van vernieling van ruiten van een woning aan de Van Royenlaan in Groningen.

Ter plekke hoorden agenten dat de 41-jarige zoon van de melder de ruiten had vernield. Deze man zou daarnaast ook ruzie hebben met zijn broer. Het duo had afgesproken om het een ander uit te vechten. Beiden zouden mogelijk in bezit zijn van wapens.

Op basis van het signalement konden gewaarschuwde agenten een 38-jarige man aanhouden aan de Zaagmuldersweg in Groningen. De man was nog in het bezit van een steekwapen. Het wapen is in beslag genomen. De andere 41-jarige man is aangehouden bij een woning aan het Damsterdiep in Groningen. Het verhaal ging dat deze man in het bezit zou kunnen zijn van een vuurwapen, dit bleek echter niet zo te zijn. De politie doet nader onderzoek. De 38-jarige man is na verhoor naar huis gestuurd. De 41-jarige man zit nog vast voor verhoor.

Foto's

Deel dit artikel