2 juni wedstrijden in Bellingwolde

Deel dit artikel
redactie & M. Kraan
Bellingwolde - Op zaterdag 2 juni brand de strijd los ! Brandweer Bellingwedde organiseert dan vanaf 7.50 uur de gewestelijke TAS HD Brandweerwedstrijden.

Twaalf korpsen uit het hele land gaan met elkaar in Bellingwedde de vurige strijd aan. De Brandweerwedstrijden zijn meer dan een spelletje. Het is een demonstratie van vakbekwaamheid, durf, scholing, behendigheid en inzicht.

 

De brandweerlieden laten zich beoordelen tijdens een zo realistisch mogelijke vaardigheidstoets die de dagelijkse praktijk benaderd. Voor de brandweerlieden dus niet alleen heel interessant en spannend maar ook erg leerzaam. Ook voor toeschouwers en supporters belooft het volgens de organisatie een spectaculaire dag te worden. Dus iedereen die de wedstrijden wil aanschouwen is van harte welkom! Het is traditie dat de exacte locatie van de brandweerwedstrijden geheim gehouden wordt, dus wie interesse heeft kan zich op 2 juni melden op de brandweerkazerne, het adres is Brandweer Bellingwedde Blijhamsterweg 34A Bellingwolde. Hier wordt verteld waar de wedstrijd plaats vind.

 

 

Het schema ziet er als volgt uit:

 

Speeltijd: Korpsnaam: 08.00 Brandweer Appingedam. 08.45 Brandweer D.U.O. 1 (bedrijfsbrandweer) 09.45 Brandweer Veenhuizen. 10.30 Brandweer Haren. 11.15 Brandweer Heerenveen. 12.00 Brandweer Veendam. Pauze 13.30 Brandweer Wommels. 14.15 Brandweer Slootdorp. 15.00 Brandweer Elspeet. 15.45 Brandweer Dreumel. 16.30 Brandweer Beesel en Reuver. 17.15 Brandweer Nijverdal.

 

Voor meer informatie Brandweerbellingwedde

Foto's

Deel dit artikel