Jubilaris bij EHBO vereniging Sappemeer

Deel dit artikel
Sjoerd Westerhof/ ingezonden
Sappemeer - EHBO is een belangrijk item in onze samenleving vele mensen beoefenen gelukkig dan ook de levens reddende handelingen.

Om EHBO goed te kunnen uitoefenen ga je ieder jaar bij je eigen vereniging de herhalingen volgen en het garandeert dan ook de geldigheid van je EHBO diploma. Bij de vereniging”Sappemeer”wordt dat ook al vele jaren aan de meer dan 120 deelnemers tot grote tevredenheid aangeboden.

 

In de groep van afgelopen zaterdag kreeg cursist Jaap Prenger even de schrik te pakken toen hij tijdens de les door voorzitter Westerhof naar voren werd geroepen. Westerhof vertelde Jaap dat hij dit jaar maar liefs 25 jaar EHBO,er is en daarnaast ook al vele jaren vrijwilliger en dat de vereniging daar even bij stil wilde staan. Om Jaap een blijvende herinnering te geven werd hem door de voorzitter namens de vereniging een glas bokaal aangeboden met inscriptie. De vereniging is trots op al haar EHBO’ers maar vandaag vooral op Jaap verteld Westerhof tijdens zijn speech en we hopen dan ook dat we de komende jaren nog vele jubilarissen kunnen huldigen. De vereniging “Sappemeer”groeit nog steeds als vereniging en we denken dan ook dat het wat dat betreft de komende tijd wel goed zit.

Foto's

Deel dit artikel