Automobiliste ramt woning in Zuidbroek (Video)

Deel dit artikel
Zuidbroek - Aan de W.a. Scholtenweg in Zuidbroek is dinsdagmiddag een vrouw met haar auto tegen de zijgevel van een bejaardenwoning gereden. De bewoonster bevond zich op het moment van de klap niet in de woonkamer. Normaal zit ze pal acher de muur waar de auto het woonhuis raakte. Er onstond een groot gat in de gevel.

Een ambulance kwam ter plaatse om de bestuurster te controleren maar ze bleek er met de schrik van af te zijn gekomen. Het ongeval ontstond doordat een vrachtwagen de bocht te krap nam waardoor de automobilist geirriteerd raakte. Een beetje verhit en met teveel gas moest de bestuurster achteruit waarna de controle over het voertuig verloren werd.

Via de stoep belandde de auto vervolgens tegen een boom en met een klap in de woonkamer van de woning. De politie maakte een rapport op van het ongeval. Een bergingsbedrijf zorgde voor de afsleep van de beschadigde auto. Een aannemer is ingeschakeld om te zorgen dat de woning gestut werd. De gehele zijgevel moet opnieuw opgebouwd worden.

Rtvnoord

DvHn

Deel dit artikel