Kan jij de politie helpen met het oplossen van een beroving?

Deel dit artikel
Politie
Winschoten – De politie vraagt iedereen zijn hulp bij het oplossen van een beroving van een 21-jarige man woensdagavond op 5 juni aan het Siman van Wattumpad in Winschoten.
De uit Den Helder afkomstige man liep iets na half elf vanaf het NS-station met een jonge vrouw in de richting van de P.C. Hooftlaan. Iets buiten het NS-tunneltje werd hij aangevallen door drie jonge mannen. Ze namen geld en diverse spullen van hem af.
De 21-jarige liep eveneens klappen op. De daders liepen met de jonge vrouw weg naar de P.C. Hooftlaan en vermoedelijk richting Amstelstraat. Waarschijnlijk hoorde de vrouw bij het drietal. Het slachtoffer schat de leeftijd van de daders rond de twintig jaar.
De mannen hebben een getinte huidskleur, het meisje is blank, tegen de 1.80 meter. en droeg een bril. Een van de mannen heeft een gezet postuur. Heeft u de personen gezien, beschikt u over camerabeelden of heeft u informatie die mogelijk ook kan helpen hoort de politie dat graag. U kunt contact met politie opnemen via 0900-8844 (bureau Winschoten) of het meldformulier op politie.nl. gebruiken.
zaaknummer worden gevraagd; 2024149291

Foto's

Deel dit artikel