A&S Vancare opnieuw de hoofdsponsor van de 112GroningenDag op 1 juni 2024

Deel dit artikel
Redactie 112Groningen/ Martin Nuver

Kolham – A&S Vancare uit Kolham is ook weer in 2024 de hoofdsponsor van de 112GroningenDag.

Deze vierde editie van de 112GroningenDag is op zaterdag 1 juni 2024 van 10.00 tot 17.00 uur in de Martiniplaza. Wij zijn bijzonder verheugd met onze sponsoren. Mede dankzij A&S Vancare kunnen wij de entreeprijs opnieuw laag houden en blijft de 112GroningenDag voor iedereen toegankelijk.

A&S Vancare brengt vakmensen verder. Dit doen we door iedere vakman in te richten op de toekomst. Met onze maatwerk systeemoplossingen realiseren wij toekomstbestendige inrichtingen voor iedere bedrijfswagen. Zo maken wij werken op locatie duurzamer, productiever en leuker.

We hebben de vakmensen van subsponsor 101BHV en standhouders Dierenambulance Groningen & van de Dierenbescherming in Oost Groningen al verder mogen brengen. Bent u nieuwsgierig naar hoe we dat allemaal doen? Kijk op onze site www.asvancare.nl of kom langs bij onze stand op 1 juni!

Op zaterdag 1 juni 2024 vindt voor de vierde keer de 112GroningenDag plaats in en om MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur geven diverse hulpverleningsinstanties spectaculaire demonstraties en er is een grote informatie/veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!

De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor A&S Vancare en onze subsponsor 101BHV.nl

 

101Bhv.nl stelt zich binnenkort ook voor.

 

Nieuwe standhouders gezocht voor de Veiligheidsdag:

Er zijn al 25 aanmeldingen van bedrijven/instanties(Politie Landelijke Eenheid, Ambulance, brandweer, Rope Access Noord, enz.) die meedoen. Wilt u ook standhouder worden op de Veiligheidsmarkt, vraag dan naar de mogelijkheden(de kosten bij commerciële partijen) via [email protected], we zoeken nog een paar nieuwe deelnemers die de beurs aanvullen kwa veiligheids bedrijven enz.. (Horeca doet de Martiniplaza zelf.) Mail voor alle informatie ons vrijblijvend.

 

Alles op een  rijtje:

Wat: 112GroningenDag

Wanneer: Zaterdag 1 juni 2024 van 10:00 tot 17:00 uur.

Waar: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen

Entree aan de kassa: Tot en met 5 jaar gratis, vanaf 6 jaar € 04,50 Euro p.p. (pinnen ja graag) (contant kan natuurlijk ook)

Met de Stadjerspas: Actie(korting) en prijs via de Stadjerspas volgt in Maart/April 2024. Gemeente krijgt daarvoor in Maart 2024 nieuw systeem/werkwijze.

Online tickets: 04,00 E Voordeel is: Sneller binnen, kortere rij ! Gemak vooraf ! Online verkoop, 24 uur per dag, Elektronische betaling, e-Tickets per mail verstuurd, Link daarvoor volgt in de loop van 2024.

(Let op: Bij de online tickets worden wel 01,00 euro servicekosten gerekend  per kaartje door de Martiniplaza voor het systeem, de keus is dus aan u zelf) geen voorverkoop maar online tickets. Let op: Aan de kassa zelf 0,50 cent goedkoper !

(Het is puur het gemak bij online tickets en een proef voor de organisatie.)

Media

Oogtv

Video

 

Volg ook

Foto's

Deel dit artikel

Video