Thuisbrengservice BOBLeek op 112GroningenDag

Deel dit artikel
Redactie
Groningen - Thuisbrengservice BOBLeek is zaterdag 16 juni 2018 aanwezig met een stand op de 112GroningenDag in MartiniPlaza in Groningen. Vanaf nu stellen we alle deelnemers aan u voor.

Om te voorkomen dat u met een slok op naar huis moet rijden, zorgt BOBLeek ervoor dat een van hun bobchauffeurs op een afgesproken tijd en plaats op u wacht. Zo wordt u veilig naar huis gebracht in uw eigen auto en hoeft u zich geen zorgen te maken over het verkeer en eventuele alcoholcontroles.
 
 
Wanneer u een chauffeur van BOBLeek reserveert dan zorgt de chauffeur voor een comfortabele en veilige rit. BOBLeek biedt u professionele chauffeurs die geselecteerd zijn op rijervaring, rijvaardigheid, communicatieve vaardigheden en representativiteit. Deze Thuisbrengservice zijn door heel Westerkwartier, Noordenveld en Groningen. Aangenaam, BOBLeek.nl 
 
Op zaterdag 16 juni 2018 vindt voor de tweede keer de 112GroningenDag plaats in en om MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er diverse hulpverleningsinstanties en geven talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en er is een een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. Op het hoofdpodium zijn er doorlopend muzikale live optredens. U bent van harte welkom!! De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Bestrating.nl en subsponsor 101BHV.nl.
 
 
Wat: 112GroningenDag 
Wanneer: 16 juni 2018 van 10.00 tot 17.00 uur 
Waar: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2 Groningen
 Entree: Tot 4 jaar gratis, van 5 tot 16 jaar € 2,00 p.p, vanaf 17 jaar € 3,00 p.p.
 
Volg de laatste ontwikkelingen ook op www.facebook.com/112GroningenDag
 
 
 
 

Foto's

Deel dit artikel