Groningen – Zeefdrukkerij Pesman is de sponsor van de mooie kwalitatieve poloshirts voor de 112GroningenDag, dit al vanaf 2016. Zeefdrukkerij Pesman is een familiebedrijf. Waar vader Pesman de zeefdrukkerij op poten zette is het nu zoon Johnny die de zeefdrukkerij runt in Groningen.

Daar staat de werkplaats met opslag en houden ze kantoor op het makkelijk te bereiken bedrijventerrein Eemspoort. Kom gerust eens langs!

 

Zeefdrukkerij

“Wij zijn specialist op het gebied van zeefdruk. U kunt hierbij denken aan het bedrukken van allerlei soorten kleding maar ook paraplu’s, sporttassen, petten en dergelijke. Vrijwel alles wat met stof te maken heeft kunnen wij perfect bedrukken. Maar het meest populair is toch wel een t-shirt bedrukken.”

Niet alleen zeefdruk is mogelijk, ook voor het borduren van logo’s of teksten op textiel bent u bij Pesman aan het juiste adres.

Zeefdrukkerij Pesman is officieel van start gegaan in 1987. In januari 2003 hebben wij ons gevestigd in het pand aan de Stavangerweg 21/27. Hier zijn wij verder gegroeid tot de specialist in het bedrukken van textiel, met name op het gebied van sportkleding. Het is ook niet voor niets dat FC Groningen alle kleding van de spelers bij ons laat voorzien van rugnummers, emblemen en namen.

Zeefdrukkerij Pesman is een full service kledingdrukkerij in Groningen. Met de kennis en de apparatuur voor het bedrukken van kleding en aanverwante artikelen. Is het voor jassen, t-shirts of sportkleding dan zijn wij de specialist in het bedrukken ervan. Dit doen wij allemaal vanuit ons pand in Groningen.

De meeste ervaring hebben wij op het gebied van zeefdruk. Zeefdruk is een techniek die gebruikt wordt voor verschillende grafische doeleinden. Denk hierbij aan het bedrukken van allerlei soorten kleding maar ook paraplu’s, sporttassen, voetbalshirts, coachjassen, trainingspakken en nog veel meer. Kortom vrijwel alle stoffen bedrukken wij.

 

Niet alleen zeefdruk is bij ons mogelijk, ook het borduren van teksten en logo’s behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is transferdruk een veelgebruikte techniek voor het aanbrengen van bijvoorbeeld initialen, namen of rugnummers op sportkleding.

Interesse, kijk dan op www.zeefdrukkerijpesman.nl

Adres:

Stavangerweg 21-27
9723 JC Groningen
050 312 19 35
[email protected]

 

Aanstaande zaterdag

Op zaterdag 11 juni 2022 vindt voor de derde keer de 112GroningenDag plaats in-en om de MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur (3 euro entree,zie poster) zijn er diverse hulpverleningsinstanties en geven talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en er is een een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!! De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor A&S Vancare en subsponsor 101BHV.nl.