Nog maar plek voor een paar standhouders 112GroningenDag

Deel dit artikel
112Groningen - Redactie
Groningen - WEES ER NU BIJ ! Op zaterdag 16 juni 2018 wordt van 10.00 tot 17.00 uur de tweede editie van de 112GroningenDag gehouden in het MartiniPlaza Groningen. Bestrating.nl is opnieuw de hoofdsponsor.

NAGENOEG VOL NU ! Gaat om de laatste plekjes:

 

Voor deze dag zijn wij nog opzoek naar een paar nieuwe standhouders op het grootste 112 evenement en veiligheidsmarkt van het noorden. Het doel van de 112GroningenDag is de burger actief kennis te laten maken met hulpdiensten, over hun werkzaamheden en taken bij een calamiteit en/of hulpverlening.

 

Nog belangrijker, de burger vooral te informeren over preventie en voorkomen van calamiteiten. De organisatie ligt in handen van de calamiteitensite 112Groningen.nl.

 

Op deze dag verwachten wij met tal van doorlopende activiteiten, naar schatting tussen de 10.000 en 15.000 bezoekers te ontvangen in de Martiniplaza te Groningen. Aan deze dag werken diverse hulpverleningsinstanties mee zoals de Politie, Brandweer, Ambulancezorg, Bosbrandweer, Defensie en Justitie.

 

Naast alle hulpdiensten is er ook een grote informatiemarkt op het gebeid van veiligheid, zoals brand- en inbraak preventie, voorkomen van blikseminslag, BHV, reanimatie, asbest sanering, veiligheidskleding, reddingsduiken, aardbevingsschade en nog veel meer..

 

Graag zouden wij u als standhouder willen verwelkomen. We hebben dit jaar de DONARHAL ook erbij !

 

Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden via [email protected] of bel rechtreeks met Martin Nuver via 06 53 70 18 08. Graag tot ziens op zaterdag 16 juni 2018 in Groningen.

 

 

In de video kunt u terugblikken op vorig jaar.

 

Bestrating.nl is de hoofdsponsor, de nieuwe subsponsor dit jaar is www.101bhv.nl

 

 

Gaat om de laatste paar plekken:

 

Na een vergadering blijkt het dat we nog drie a vier kleine standlocaties beschikbaar hebben. Het gaat om plekken van ongeveer 3 bij 3 meter. Wees er snel bij ! Dze week sluit de inschrijving. Vraag naar info en de voorwaarden. Verder zitten we helemaal vol,  78 deelnemende partijen. 

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel