Ongeval tussen vijf voertuigen op de N46 Sint-Annen (Video)

Deel dit artikel
Foto's: Martin Nuver - 112Groningen.nl

Sint-Annen – Bij een verkeersongeval op de N46 – Eemshavenweg nabij Sint-Annen zijn maandagochtend meerdere voertuigen met elkaar in botsing gekomen.

De melding van het verkeersongeval kwam omstreeks half elf bij de meldkamer binnen waarop diverse hulpdiensten, waaronder de brandweer en meerdere ambulances, ter plekke werden gestuurd.

Door een nog onbekende oorzaak waren meerdere voertuigen met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van één van de betrokken auto’s moest door de brandweer uit zijn of haar benarde positie worden bevrijd. Na stabilisatie is minstens één persoon overgebracht naar het ziekenhuis. Over de toestand van het slachtoffer is momenteel nog niets bekend.

In verband met het ongeval is de Eemshavenweg bij Sint-Annen volledig afgesloten voor het verkeer. Automobilisten worden omgeleid via de op- en afritten bij het viaduct. Op de plaats van het ongeval was het een grote ravage. Overal lagen brokstukken verspreid. Naar schatting zal de weg rond 13:30 uur weer vrij worden gegeven.

De Forensische Opsporing Verkeer (FO-V) is ter plaatse om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het verkeersongeval. Vermoedelijk ontstond het ongeval toen de vrachtwagen moest remmen voor een verkeerslicht bij een tijdelijk afzetting, achteropkomende voertuigen merken dit te laat op en botsen op elkaar.

 

Update: De weg werd rond 14:30 uur weer vrijgegeven.

Foto's

Deel dit artikel

Video