De Verkeersgroep op 112groningendag

Deel dit artikel
112groningen
Groningen - Een van de bedrijven die te vinden is op de 112GroningenDag is De Verkeersgroep.

Dit Gronings bedrijf verzorgt de verkeersbegeleiding bij evenementen van groot tot klein maar ook bij (weg)werkzaamheden of uitval van verkeerslichten. Daarnaast heeft de Verkeersgroep 2 instructeurs in dienst die de opleiding tot beroepsregelaar verzorgen. Theorie en praktijk training, afgesloten met een erkend examen. Ook agressiebeheersing en het gebruik van verbindingsmiddelen zijn hierbij belangrijke punten.

 

Bij evenementen doet de Verkeersgroep meer dan het leveren van verkeersregelaars. Vaak nemen ze de gehele zorg voor de verkeersafhandeling uit handen van een organisatie.

Dat begint met het opzetten van een verkeersplan: hoe de bezoekers zo efficiënt en veilig mogelijk van en naar het evenement geleid worden. Maar tegelijk moeten de calamiteitenroutes voor de hulpdiensten altijd beschikbaar zijn. Motorrijders van de Verkeersgroep zijn hierbij snel en flexibel inzetbaar.

Ook de aansturing vanuit een commandopost en de coördinatie op straat wordt door de Verkeersgroep verzorgd. Wil je meer weten over verkeersregelaars of lijkt het je zelf leuk om dat als beroep of hobby te doen? Kom dan langs in de stand van de Verkeersgroep op 28 mei!

Foto's

Deel dit artikel