Video en fotojaarverslag 2007 van 112Groningen.nl (+ Video`s)

Deel dit artikel
-

Bij dit item vind u net als voorgaande jaren een video- en fotoverslag met hoogtepunten uit 2007. Het is een samenvatting van het jaar met reddingen maar ook met dramatische gebeurtenissen. In willekeurige volgorde zullen de diverse gebeurtenissen voorbij komen. Totaal zijn er over het gehele jaar 54.000 foto`s binnen gekomen op de redactie. Een kleine selectie is gebruikt.

Wij wensen iedereen vast een goede jaarwisseling en een knallend begin van 2008. Verder willen wij alle trouwe kijkers bedanken dat ze steeds terug komen op deze website om het laatste nieuws te bekijken. Ook hulpdiensten kijken massaal. De bezoekersaantallen groeien nog steeds. Gemiddeld kijken er 16000 unieke bezoekers per dag en dat zijn 85.000 pageviews gemiddeld per dag.

Speciale dank gaat uit naar de fotografen die altijd klaar hebben gestaan om dit alles tot een geweldig succes te laten komen. Ook willen wij de sponsoren bedanken voor hun ondersteuning.

Ook in 2008 zullen we er voor u/ jullie als kijker zijn. Namens Martin Nuver en alle fotografen, de beste wensen voor 2008. We gaan door, en zullen steeds blijven groeien om aan alle vraag te kunnen blijven voldoen. Ook oudjaarsdag en nacht zijn wij met 16 fotografen stand-by, heeft u tips bel dan 0653701808.

Heeft u suggesties voor 2008, of wilt u ons een gelukkig nieuwjaar wensen, dan kan dat via [email protected]

Zie hieronder het fotoverslag 2007 en daaronder het videoverslag. Beide verslagen zijn in een video verwerkt.

Zie ook de jaarverslagen van sites die bijdrage hebben geleverd aan het nieuws van 112Groningen.nl

Kijk op de website van www.112appingedam.nl en www.112hoogezand.nl voor hun jaarverslag
Klik hier voor het jaarverslag van 112middelstum

Klik Klik hier voor het jaarverslag van www.smilda.net

hier voor het jaarverslag van www.112delfzijl.nl

Deel dit artikel