Vrouw(19) uit Grootegast aangehouden na ongeval

Deel dit artikel
Marc Stijger Noordernieuws.nl & Ben de Jager
Drachten - Een 19-jarige automobiliste uit Grootegast is zondag aan het eind van de middag in Drachten na een verkeersongeluk door de politie aangehouden.

De vrouw uit Grootegast zou dusdanig roekeloos hebben gereden dat zij op de Torenstraat frontaal op een tegenligger botste. Twee inzittenden van die auto, een 25-jarige vrouw en een 4-jarig jongetje, werden in een ambulance voor onderzoek naar een ziekenhuis gebracht. Zij konden na behandeling naar huis. De 17-jarige uit Drachten afkomstige passagier van de 19-jarige bestuurster werd met hoofdletsel in een ziekenhuis opgenomen.

 

Beiden hadden de autogordel niet gedragen. De 19-jarige gaf bij de politie toe dat ze uit bravoure bij een verkeerslicht extra gas had gegeven. Nadat ze met hoge snelheid nog een auto had ingehaald verloor ze in een bocht de macht over het stuur. Ze botste daarna op de tegenligger. In verband met vermoedelijk drugsgebruik is bij de vrouw bloed afgenomen. Ze mocht na verhoor naar huis. Haar rijbewijs kon ze op het politiebureau achterlaten.

 

 

Info: CL55 AMG heeft een nieuwwaarde van € 165.000,00, inmiddels is het al een ouder type auto. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel