400 man publiek bij Monstertruck show (Video)

Deel dit artikel
Martin Nuver video & Sander Graafhuis foto`s
Groningen - Het was een 90-120 minuten durende live-show met rokende banden en spectaculaire crashes bij Kardinge ! Bijna 400 mensen kwamen een kijkje nemen.

Eigenaar Gino Winter en zijn tienkoppig stuntteam toonden spannende manoeuvres en spektakel . De jongste is 3,5 jaar oud.

 

Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden zijn één van de rekwisieten die Gino Winter en zijn stuntteam meebrachten.  Er werd slalom gereden door Gino Winter en zijn zoon Peter. Aan het einde van de show kwamen de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en verpletteren met hun tot 1200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s waren.

 

De ‘Stunt Movie Production’ is een familiebedrijf dat sinds 2004 op tournee is door verschillende Europese landen. Het zet de traditie van de “Original German Helldrivers Show” voort, die werd opgericht in 1967 door de grootvader van de huidige eigenaar, Gino Winter.

 

 

Delfzijl:

 

Dinsdag 24 september: Delfzijl – Parkeerplaats sportpark Uitwierde – 19:00 uur 

 

Winschoten:

 

Aanstaande  donderdag 26 september aanstaande geeft het Stunt Movie Production-team een spectaculaire stuntshow op het parkeerterrein van de Formido in Winschoten ! 

 

 

 

 

Zie video met  de hele show samengevat !

 

 

Foto's

Deel dit artikel