Dankzij noodkreet net niet overreden

Deel dit artikel
via Martin Nuver 112Gr.
Groningen - Een fietser is vanmorgen in Groningen dankzij een harde noodkreet aan de dood ontsnapt toen hij onder een vrachtwagen terecht kwam.

De vrachtwagenchauffeur, komend vanaf de Spilsluizen, draaide de Oude Ebbingestraat in en hoorde tot zijn grote schrik iemand hard schreeuwen. Hij zette de wagen direct stil, hij zag dat de fietser onder zijn trailer terecht was gekomen. De fiets was voor een groot deel platgereden door het wiel maar de fietser ontsnapte dankzij zijn noodkreet aan het noodlot. De jonge student kwam er met enkel wat schrammen op zijn arm en hand vanaf.

 

De geschrokken fietser verklaarde “Ik fietste vanaf de stoep de weg op en ik voelde plots dat ik met veel kracht werd meegesleept. Ik viel samen met mijn fiets op de grond en zag het wiel dichterbij komen. Ik schreeuwde zo hard als ik kon, hopend dat de chauffeur mij hoorde en zou stoppen.” Een politieagent van de VerkeersOngevallen Analyse twitterde vlak na het incident “Er heeft weer iemand vreselijk veel geluk gehad“.(engeltje op de schouder)

 

 

 

Tv Noord

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel