Schennispleger op heterdaad aangehouden

Deel dit artikel
Politie.nl
Harkstede - De politie heeft maandagmorgen een 51-jarige inwoner van Harkstede aangehouden voor openbare schennis der eerbaarheid.

Signalen

 

De politie kreeg signalen binnen dat de man de afgelopen periode zijn geslachtsdeel liet zien aan meerdere personen in zijn woonomgeving. Ook bestookte hij zijn slachtoffers verbaal met seksueel getinteuitingen. Omdat er in de buurt onrust heerste besloten agenten de man in de gaten te houden.

 

Aanhouding

 

Maandagmorgen kon de politie de verdachte op heterdaad betrappen. De agenten hielden de woning van de man in de gaten. Zij zagen dat hij zijn woning uitkwam en een meisje aansprak. Toen de dienders zagen dat hij vervolgens zijn broek liet zakken werd de schennispleger ingerekend. Hij moest mee naar het politiebureau. De verdachte werd uitgebreid gehoord. Ondanks dat agenten hem op heterdaad hadden betrapt ontkende hij de schennispleging.

  

 

Heengezonden

 

De politie heeft de man na verhoor in vrijheid gesteld. De politie heeft de man hulp aangeboden en zal daarom worden overgedragen aan het zorgkader. De politie maakt proces-verbaal op en zal het dossier doorsturen naar het Openbaar ministerie. De officier van justitie zal de strafmaat bepalen.

Foto's

Deel dit artikel