Alcomobiliste(20) met auto in vijver van Bedumerweg (Video)

Deel dit artikel
Sammie Lobo / 112Groningen.nl
Groningen - Bij een eenzijdig ongeval op de Bedumerweg is donderdag in de vroege ochtend (05:08 uur) een beschonken beginnend bestuurster uit de stad met de auto te water geraakt.

Volgens getuigen reed de twintigjarige vrouw uit Groningen over de Bedumerweg in de stad richting de ringweg. De bestuurster van de auto verkeerde onder onder invloed van alcohol en slingerde ze dusdanig dat ze in de berm terecht kwamen.

Daar ramde ze een boom en vervolgens eindigde de rit in het water. De met groot materieel uitgerukte brandweer kon ongedaner zaken weer terugkeren naar de kazerne. De politie heeft de vrouw aangehouden voor het rijden onder invloed. De politie heeft het ongeval in kaart gebracht en de auto is afgesleept door Poort Hoogkerk.

Uit de blaastest is gebleken dat de vrouw een alcoholpromillage van 0,95 had. Haar rijbewijs is in beslag genomen omdat dit ver over de maximum 0,2 promille die voor beginnend bestuurders geldt. Om haar rijbewijs terug te krijgen zal de vrouw een verplichte cursus ‘Educatieve Maatregel Alcohol en Verkeer' moeten volgen.

 

 

Dichtbij

Foto's

Deel dit artikel