Diverse kort nieuws in Friesland

Deel dit artikel
- Oosterwolde - Vrijdagavond heeft een chauffeur op de Venekoterweg N919 in Oosterwolde zijn oplegger verloren.

De chauffeur van een transportbedrijf uit Appelscha die in de richting van de Venekoterkruizing reed verloor te hoogte van de Zoltstede en de Hornleger, door nog onbekende zijn trailer. In afwachting van de berger Broekhuizen uit Donkerbroek was de weg deels afgesloten voor overig verkeer. De trailer heeft redelijk schade opgelopen door het ongeval. Voor zover bekend hebben er zich geen persoonlijke ongevallen plaatsgevonden, tevens is het onduidelijk of de oplegger ten tijde van het ongeval geladen was.

 

Boijl – Vrijgadavond omstreeks 21.20 uur werden de brandweer van Oldeberkoop en Heerenveen gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Boschoordweg in Boijl. Bij aankomst bleek de schoorsteenbrand mee te vallen. De brandweer voerde een nacontrole uit en keerde terug naar de kazerne.

 

Oosterwolde – Vrijdagmiddag omstreeks 17.00 uur werden de politie en ambulance gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de weperpolder N918. Bij aankomst bleek ter hoogte van de afslag met de N919 van Oosterwolde en Veenhuizen een bestuurder over een middengeleider te zijn gereden. Hierbij werden een paar verkeersborden geraakt, waardoor het voertuig forse schade op liep. De ambulance personeel heeft de gewonde verzorgt en vervoerd naar het ziekenhuis. Het is onbekend met welk letsel. De auto is door berger Broekhuizen uit Donkerbroek geborgen.

Deel dit artikel