Grote ravage na autocrash in Musselkanaal (Video)

Deel dit artikel
Musselkanaal - Een grote ravage aan de Sluisstraat in Musselkanaal afgelopen nacht. Een 32-jarige inwoner van Groningen reed in de nacht van dinsdag op woensdag over de Sluisstraat in Musselkanaal.

Doordat de bestuurder vermoedelijk te hard heeft gereden raakte de wagen een stoeprand, werd gelanceerd en boorde zich door de achterkant van de geparkeerde auto van de familie Janse. Door de klap schoot hun geparkeerde wagen via een boom het fietspad op en de veroorzaker belandde dertig meter verder achterwaarts tegen een boom. De klap was dusdanig hard dat de achterkant van de geparkeerde wagen compleet weggeslagen is.

 

Wonder boven wonder vielen er geen gewonden. Wel is de familie geschrokken. De agenten die ter plekke waren hadden het vermoeden dat de bestuurder onder invloed van alcohol verkeerde en hebben de Stadjer meegenomen naar het politiebureau. Op het bureau bleek uit de ademanalyse dat de man meer dan 1.40 promille alcohol ( 615 Ugl) in zijn bloed had. Tegen de bestuurder wordt proces-verbaal opgemaakt.

Een bergingsbedrijf had er een grote klus aan om beide wagens weg te slepen. Over een lengte van tientallen meters lag de weg bezaait met wrakstukken. De doorgaande weg is langere tijd afgesloten geweest voor alle verkeer.

 

Telegraaf

Rtvnoord

Dagblad

 


Deel dit artikel