Brand in schuurtje Veendam tijdig geblust + Buitenbrandjes

Deel dit artikel
Veendam - In een schuurtje aan de Ketelstraat/Locomobielstraat heeft donderdagmiddag korte tijd brand gewoed.

De brand brak even voor half vijf uit maar kon alvorens de brandweer ter plaatse kwam geblust worden. Na een korte inspectie konden de Veendammer spuitgasten weer terugkeren naar de kazerne. Oorzaak van de brand is onbekend.

Meeden – Donderdagavond moest de brandweer van Zuidbroek uitrukken voor een buitenbrand langs het spoor bij Meeden. Eerst werd een stop gemaakt langs de N33 onder de spoorbrug. Hier was niks te vinden. Later bleek de brand zich te bevinden langs het spoor aan het einde van de Duurkenakker. Het brandje kon snel geblust worden waarna de brandweer kon terugkeren naar de kazerne in Zuidbroek.
Veendam – De brandweer van Veendam moest donderdag aan het begin van de avond uitrukken naar Borgercompagnie. Ter hoogte van nummer 103 werd een buitenbrand gemeld. Een stukje slootwal had vlam gevat en rookte nog een beetje na. Dit kleine brandje kon met de voet worden uitgemaakt waarna de spuitgasten weer terug konden naar de kazerne.
Even voor acht uur werd de brandweer van Veendam wederom opgeroepen samen met de spuitgasten van Nieuwe Pekela voor een automatische brandalarm bij Akzo Nobel Salt BV aan de Zoutweg in Ommelanderwijk. Deze melding bleek loosalarm.
Deel dit artikel